Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

20 Січня, 2021 р., 15:52
Вітаємо Руденко Вероніку, Шевченко Валерію та Білоцерковець Дар'ю, вихованок гуртків декоративно - ужиткового напрямку КПЗ Білопільської міської ради "Центр дитячої та  юнацької творчості" з перемогою у обласному фестивалі мистецтв «Перлини нашої душі» за напрямом «Український віночок».
19 Січня, 2021 р., 16:12
19 січня 2021 року працівниками центру професійного розвитку педагогічних працівників та керівниками міжшкільних методичних об’єднань було проведено фахові засідання, що у форматі Zoom-конференцій, для вчителів фізико-математичного циклу (Євтушенко О.І., директор ЦПРПП, Кисельова Л.В., консультант ЦПРПП, Шокун М.А., керівник ММО) та вчителів художньо-естетичного циклу (Сидоренко О.А., консультант ЦПРПП, Дідусенко Н.В., керівник ММО) закладів освіти Білопільської, Річківської, Миколаївської та Ворожбянської територіальних громад.
 
19 Січня, 2021 р., 08:30
     18 січня 2021 року працівниками центру професійного розвитку педагогічних працівників та керівниками міжшкільних методичних об’єднань було проведено фахові засідання, що відбулися у форматі Zoom-конференцій, для вчителів суспільно-гуманітарного циклу (Євтушенко О.І., директор ЦПРПП, Воропай І.Л., керівник ММО) та бібліотекарів (Сидоренко О.А., консультант ЦПРПП, Мироненко О.І., керівник ММЩ) закладів освіти Білопільської, Річківської, Миколаївської та Ворожбянської територіальних громад.
04 Січня, 2021 р., 16:16
     Нещодавно вихованці Білопільського Центру дитячої та юнацької творчості дистанційно взяли участь у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі мистецтв «Різдвяний калейдоскоп талантів» в номінації «декоративно-прикладне мистецтво».
15 Грудня, 2020 р., 11:14
      На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації щорічно проводиться обласний конкурс волонтерських загонів «Ветеран живе поруч» серед закладів загальної середньої, позашкільної, професійної, вищої освіти, закладів інституційного догляду та виховання дітей. Цього року на ІІ етап конкурсу було направлено 31 роботу від закладів загальної середньої освіти.

Вхід для адміністратора