Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в установах, закладах, організаціях освіти і науки Сумської області у 2020 році

Дата: 05.04.2021 09:29
Кількість переглядів: 300

Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України, який проводився у 2020 році.

Відповідно до Постанови президії ради Сумської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, рішення колегії Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 31.03.2020 року в категорії «Дошкільні, загальноосвітні, позашкільні навчальні заклади» колектив Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Білопільської міської ради Сумської області посів почесне ІІ місце.

Вітаємо колектив закладу на чолі з директором Оксененко Галиною Кузьмівною із заслуженою перемогою! Висловлюємо щиру вдячність інженеру з охорони праці Оксененку Івану Петровичу за підготовку та гідне представлення досвіду роботи закладу в обласному етапі огляду-конкурсу! Бажаємо вам подальших успіхів і здобутків! 

За результатами огляду-конкурсу заклад буде нагороджено грамотою та цінним подарунком за рахунок коштів обласної та територіальної організацій Профспілки.


« повернутися

Вхід для адміністратора