Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 08.04.2021 13:14
Кількість переглядів: 145

     7 квітня проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради, відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворожбянської міської ради, відділу освіти Миколаївської селищної ради, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Річківської сільської ради.

     На повістку денну було винесено питання:

1. Про порядок проведення засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради, відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворожбянської міської ради, відділу освіти Миколаївської селищної ради, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Річківської сільської ради та процедуру голосування.

2. Про зміну назв закладів освіти Миколаївської селищної та Річківської сільської рад у період між засіданнями атестаційних комісій І та ІІ рівнів.

3. Про прийняття рішень атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради, відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворожбянської міської ради, відділу освіти Миколаївської селищної ради, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Річківської сільської ради про присвоєння та підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший вчитель» педагогічним працівникам, про відповідність займаній посаді.

     За результатами засідання було прийнято рішення про присвоєння, підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший вчитель», про відповідність займаній посаді  66 педагогічним працівникам. Із них – 32 із закладів освіти Білопільської міської ради, 12 – Ворожбянської міської ради, 17 – Миколаївської селищної та 5 – Річківської сільської рад.

     Також було прийнято рішення про порушення клопотання щодо нагородження педагогічних працівників закладів освіти Білопільської та Ворожбянської міських рад, Миколаївської селищної та Річківської сільської рад відомчими заохочувальними відзнаками Міністерства освіти і науки України та заохочувальними відзнаками Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за результатами атестації 2020-2021 навчального року.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора