Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

21 Травня, 2021 р., 15:26
У період із 17 до 21 травня учнівські та педагогічні колективи закладів освіти Білопільської територіальної громади долучилися до заходів, організованих у рамках Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху та стали учасниками єдиного національного уроку «Будь помітним на дорозі».
21 Травня, 2021 р., 09:12
     Відповідно до плану Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік,  20.05.2021 відбулось онлайн засідання обласної творчої групи за темою «Створення умов для розвитку обдарованості учнівської молоді у закладах загальної середньої освіти». У обласному заході взяла участь Євтушенко О.І., директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти виконавчого комітету Білопільської міської ради, яка поділилася досвідом роботи за темою «Особливості роботи з обдарованими дітьми в закладах освіти Білопільської міської ради».
20 Травня, 2021 р., 16:48
     20 травня  учні та вчителі образотворчого мистецтва Білопільської СШ І-ІІІ ступенів №1, Білопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. С.М. Гордієнка, Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ №3, Білопільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 ім. А.С. Макаренка, вихованці та керівники гуртків КУ "Центр дитячої та юнацької творчості" долучилися до міського заходу, присвяченому Дню Вишиванки. Результатом колективної роботи стали намальовані рушники на центральній площі міста та прикрашена українським орнаментом огорожа.
20 Травня, 2021 р., 15:07
     20 травня 2021 року в Україні відзначається День вишиванки -  свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.
20 Травня, 2021 р., 14:30
     Щороку упродовж лютого-квітня в закладах загальної середньої освіти області реалізується дистанційний проєкт «Мій світ психології». Його метою є підвищення мотивації учнів до саморозвитку, самопізнання, підвищення рівня їх психологічної культури.

Вхід для адміністратора