Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

29 Жовтня, 2020 р., 08:39
На базі Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» відбувся віртуальний круглий стіл фахівців ІРЦ спільно з  асистентами вчителя закладів загальної середньої освіти Білопільської об’єднаної територіальної громади, Річківської об’єднаної територіальної громади, Білопільського району на тему «Асистент вчителя в інклюзивному просторі. Алгоритм роботи з документацією на 2020-2021 н.р.»
22 Жовтня, 2020 р., 13:22
Комунальна установа Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр»  на платформі Zoom провела семінар-нараду  для заступників керівників навчальних закладів освіти Білопільського ОТГ, що відповідають за організацію та навчання дітей з особливими освітніми потребами. На семінарі були також присутні представники шкіл Річківської ОТГ та Білопільського району.
15 Жовтня, 2020 р., 11:42
Із метою патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, збереження та розвитку національних військових традицій, належного відзначення Дня захисника України у закладах загальної середньої освіти проведено уроки пам’яті, години спілкування, інформаційно-просвітницькі заходи, спортивні змагання, зустрічі з воїнами ООС; учнями підготовлено вітальні листівки.
14 Вересня, 2020 р., 16:37
Білопільська «Зірочка» - прихильниця активного і здорового способу життя. До дня фізичної культури і спорту дитячий та педагогічний колективи долучилися до челенджу «За здоровий спосіб життя». Дошкільники передають естафету закладам освіти Білопільської міської ради.
11 Вересня, 2020 р., 09:44
У серпні 2020 року учні Білопільського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5 ім. А.С. Макаренка, вихованці гуртка «Сокіл» («Джура»), приєдналися до Всеукраїнського онлайн-огляду підсумкових таборувань куренів (роїв) гри «Джура» у 2020 році. Наметове містечко козацького рою «Богданівці» було розташоване на території заміського оздоровчого табору «Дружба». Програмою таборувань було передбачено зустріч з працівниками військового комісаріату, відвідування історичних та пам’ятних місць Білопілля; різноманітні змагання, посиденьки біля вогнища, несення нічної варти; проведення екологічного десанту, спортивного орієнтування, бесід на військово-історичну тематику, практичних занять із надання першої медичної допомоги, занять із кульової стрільби, подолання смуги перешкод, смачні страви, приготовані на вогнищі, тощо.
02 Вересня, 2020 р., 10:35
Наперекір пандемії COVID-19 навчальний рік розпочався 1 вересня! Але свято Першого дзвоника цьогоріч не було таким безтурботним, як до пандемії. Не було традиційних лінійок, святкування проводилося в межах кожного класу з використанням нових креативних форм.          Тему Першого уроку кожен учитель обирав самостійно.          У Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 для учнів перших класів проведено інтерактивну гру-квест «Знайомимося зі школою». Першокласники під керівництвом одинадцятикласників розшукували шкільний дзвоник, який «зник» напередодні свята. Учні других-десятих класів зустрічалися в класних кабінетах. Перший урок для них був присвячений правилам безпечного навчання під час карантину. На всіх бажаючих чекала фотозона.  
01 Липня, 2020 р., 16:54
Гробова Вікторія Павлівна, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, про ЗНО в умовах карантину

Вхід для адміністратора