Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

10 Грудня, 2020 р., 17:02
     10 грудня відбулася Zoom-нарада з директорами закладів загальної середньої освіти. Євтушенко О.І., директор центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти, проінформувала про проведення ІІ етапу учнівської олімпіади з хімії, скасування проведення ІІІ та ІV етапів ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, про заходи щодо військового обліку педагогів та учнів.
07 Грудня, 2020 р., 15:06
    Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 02.12.2020 № 493-ОД визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу школярських та студентських проєктів «Моральний вчинок», ініційованого Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація українських правників» спільно з Представництвом Української федерації Америки в Україні. На конкурс було направлено 60 робіт від закладів загальної середньої освіти.
07 Грудня, 2020 р., 13:49
«Територія творчості» додала нові перемоги у скарбничку творчих здобутків хореографічного колективу «Гармонія»
04 Грудня, 2020 р., 13:59
     В Україні набрали чинності зміни до Правил дорожнього руху, які стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів та пішоходів. У закладах освіти Білопільської міської ради проведено тематичні заходи з їх вивчення. Діти різних вікових категорій  стали учасниками профілактичних виховних годин «Знай та виконуй ПДР», «Безпека на дорозі – безпека життя», вікторин «Живи цікаво та безпечно», практичних занять «Дитина – пасажир», «Захистись- засвітись».
04 Грудня, 2020 р., 12:50
     Нещодавно у місті Запоріжжя в рамках творчого проєкту «Зі Злагодою у серці, з Україною у душі!», за підтримки Уряду Республіки Болгарії, відбувся дистанційний міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс «Острів злагоди». У номінації «Народні майстри» Дипломи лауреата першого ступеня отримали двоє наших вихованців: Нагорний Владислав (гурток «Чарівна майстерня», керівник Валентина Єфіменко) та Роденко Анастасія (студія «Чарівний пензлик», керівник Ірина Олексієнко).
04 Грудня, 2020 р., 10:56
     Історія Білопільщини багата не лише на події, а й на відомих людей, діяльність та творчість яких змінювала свідомість усієї нації. Такою людиною був наш земляк Олександр Олесь, відомий поет та драматург. 5 грудня 2020 року виповнюється 142 річниця з дня його народження. Ще за життя він отримав визнання, його називали майстром поетичного рядка. Михайло Грушевський писав, що Україна отримала лірика, якого очікувала ще з часів Тараса Шевченка.
27 Листопада, 2020 р., 08:50
     26 листопада відбулася Zoom-нарада з директорами закладів загальної середньої освіти. Начальник відділу освіти ВК Білопільської міської ради Прейс Р.С. проінформував про результати засідання колегії Департаменту освіти і науки Сумської ОДА, акцентував увагу на необхідності ознайомлення  учасників освітнього процесу з новими правилами дорожнього руху.
26 Листопада, 2020 р., 15:27
В Україні почали діяти оновлені правила дорожнього руху: що важливо знати.

Вхід для адміністратора