Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

08 Червня, 2021 р., 12:00
Ученицю Ганнівсько-Вирівської гімназії Свинаренко Світлану визнано Лауреатом Всеукраїнського конкурсу плакатів "Я-Україна". Її запрошено 19 червня на нагородження Переможців та Лауреатів даного конкурсу, що відбудеться в м. Київ у присутності ЗМІ, представників МОНУ, журі конкурсу.
02 Червня, 2021 р., 13:10
До Міжнародного дня захисту дітей учні 1-11х класів Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів створювали фотоколажі "Найкращі моменти 2020-2021 н.р.", учні початкової школи брали участь у міських заходах, старшокласники були присутніми на відкритті тенісного клубу на базі школи.
26 Травня, 2021 р., 13:06
Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.
21 Травня, 2021 р., 15:47
19.05.2021 року на базі відділу освіти, молоді та спорту відбулася змістовна нарада директорів закладів освіти Білопільської міської ради за участі голови Білопільської міської ради Зарка Ю.В., заступників голови Кожухова О.М., Відуєва В.І.

Вхід для адміністратора