Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

ПІДСУМКОВА СЕСІЯ ОБЛАСНОЇ «STEM-ШКОЛИ – 2021»

Дата: 17.06.2021 09:11
Кількість переглядів: 148

Відповідно до плану роботи «STEM-школи – 2021» 15 червня 2021 року Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти в онлайн-режимі проведено навчально-методичний семінар «Сучасні моделі впровадження STEM-освіти у практику роботи закладів освіти області», який став підсумковим у рамках проведення весняної сесії обласної «STEM-школи – 2021».

До участі у заході долучилися науковці, керівники місцевих органів управління освітою, консультанти Центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівники та педагогічні працівники закладів освіти Сумщини.

Сесію обласної STEM-школи відкрив кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з наукової роботи Інституту, координатор STEM-освіти Сергій Грицай. У вступному слові Сергій Грицай оголосив подяку за сумлінну працю у розвитку напрямів STEM-освіти від ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Олені Євтушенко, директору комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Білопільської міської ради.

У свою чергу Олена Іванівна поділилася власними напрацюваннями з питання впровадження інтегрованого курсу (природничі науки) у старшій школі закладів загальної середньої освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора