Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Краєзнавчий зліт

Дата: 25.06.2021 09:40
Кількість переглядів: 168

 

23 червня 2021 року команда «ЕВЕРЕСТ» Комунального позашкільного закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості» взяла участь у другому (завершальному) турі обласного етапу Всеукраїнського зльоту юних туристів – краєзнавців, що відбувся на базі Комунального закладу Сумської обласної ради – Обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Програма зльоту включала проходження експедиційного маршруту, командної смуги перешкод, також наші краєзнавці змагалися в пізнавально – інтерактивній грі «Подорожуємо Сумщиною» та екологічній майстерні «Знати, щоб зберегти». З творчим завзяттям та цікавістю підійшли юні учасники до створення фото у творчій майстерні «Креативні музейні світлини», за які отримали І         місце.

За підсумками балів, отриманих учасниками в усіх творчих майстернях та конкурсах, «ЕВЕРЕСТ» посів четверте загальнокомандне місце. Призові місця вибороли в таких залікових конкурсах: «Візитка команди» - ІІ місце, «Туристсько-краєзнавча вікторина» -ІІ місце, «Творчі майстерні з екологічного та географічного краєзнавства – ІІ місце, з історичного краєзнавства – ІІІ місце».

Тепла та сонячна погода, можливість провести день на свіжому повітрі, та поборотись за перемогу своєї команди - не залишили байдужими нікого. Приємно було бачити запал в очах учасників, прагнення до перемоги, справжній командний дух і щирі дитячі усмішки.

Дякуємо організаторам за змістовний, креативно та цікаво організований захід.


« повернутися

Вхід для адміністратора