Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Дитячий сміх знову лунає у таборі «Дружба»

Дата: 21.07.2021 15:21
Кількість переглядів: 221

Ось уже в повному розпалі літні канікули. Школярі їх завжди чекають з особливими емоціями та неймовірними ідеями. Батьки в свою чергу планують, яким чином організувати своїм дітлахам літній відпочинок протягом майже 3-х місяців. Дитячий оздоровчий табір «Дружба»– це саме те, що потрібно дітям. Адже у таборі завжди  насичена програма відпочинку: різноманітні конкурси, розваги на свіжому повітрі, купання в басейні. Для дітей організовано п’ятиразове збалансоване харчування.

Оздоровчий сезон 2021 року розпочався 17 липня та триватиме до 06 серпня. До табору заїхало 124 дитини з різних куточків Сумщини: Білопільська ТГ, Миколаївська ТГ, Ворожбянська ТГ, Річківська ТГ, м. Лебедин. Переважно це діти пільгових категорій.

Цікавою є тема зміни «Смаколики». Діти виявили креатив та фантазію і відповідно до теми зміни продумали назви своїх загонів. І так, І загін  має назву «Шалені шкварки», ІІ загін - «Чупа-Чупси», ІІІ загін - «Карамельки», IV загін - «Лимон», V загін - «МакДрайв».

Карантинні обмеження вносять корективи в роботу табору.  Відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря  України від 08.06.2021 року № 5 «Про затвердження протиепідемічних заходів у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» необхідно дотримуватися маскового режиму на території табору, щодня працівники табору та діти проходять термометрію, також заборонено відвідування дітей та проведення батьківських днів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора