Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Участь педагогічних працівників Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» в командах  психолого-педагогічного супроводу та психолого-педагогічних консиліумах спеціальних закладів освіти

Дата: 15.06.2021 13:19
Кількість переглядів: 122

 

Одним із основних завдань інклюзивно-ресурсного центру є  участь педагогічних працівників в командах психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої та дошкільної освіти, а також психолого-педагогічних консиліумах спеціальних закладів загальної середньої освіти з метою моніторингу динаміки розвитку дитини.  
Педагогічні працівники Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр»  беруть участь в командах супроводу, надають консультації адміністрації щодо роботи команди психолого-педагогічного супроводу та психолого-педагогічного консиліуму. 
Так, на кінець навчального 2020-2021 року спеціалісти Інклюзивно-ресурсного центру прийняли участь у засіданнях команд супроводу та консиліуму закладів освіти Білопільської, Ворожбянської територіальних громад, в тому числі дистанційно. В ході засідань були порушені актуальні питання щодо особливостей навчання дітей з особливими освітніми потребами та наголошено на взаємоузгодженість комплексної діяльності команди фахівців та батьків дитини для сприяння розвитку особистості  щодо  успішного засвоєння знань, умінь і навичок та самореалізації.  Проведено аналіз ефективності роботи команд, визначено попередні пріоритети на наступний навчальний рік.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора