Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Участь рою «Білопільська Січ» у обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Дата: 17.06.2021 09:45
Кількість переглядів: 153

14 – 16 червня вихованці рою «Білопільська Січ» Комунального позашкільного закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості», під керівництвом  Андрія РАГУЛІНА та Віталія ПЕТРОВСЬКОГО, взяли участь у обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для старшої вікової групи, що проходив на базі дитячого оздоровчого табору «Восход» біля с. Пересипки Путивльської територіальної міської громади. Свої знання та вміння у військовій справі демонстрували юнаки та дівчата з 11 роїв різних населених пунктів Сумщини.

Протягом трьох днів юні джури випробовували себе у залікових змаганнях: «Впоряд», «Фізична підготовка»,«Рятівник», «Стрільба», «Тактична підготовка» «Метання гранати». Приємно, що в таких видах як «Стрільба», «Відун» (змагання з історії України), наша команда здобула треті місця, а в конкурсі «Бівак» (організація наметового табору) – друге.

Вихованці Центру взяли участь в різнопланових заходах виховного та вишкільного характеру: тематичні патріотичні гутірки, вечірні кола, ватра «Знайомство». В загальному заліку посівши 6 загальнокомандне місце, з  позитивними враженнями, повернулися додому.

Життя в наметових умовах, насичене радістю від зустрічей та нових знайомств, впертим суперництвом, боротьбою та перемогами, надовго запам’ятаються нашим учасникам та зігріватимуть душу теплими споминами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора