Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Участь рою «Білопільська Січ» у обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Дата: 17.06.2021 09:45
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

14 – 16 червня вихованці рою «Білопільська Січ» Комунального позашкільного закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості», під керівництвом  Андрія РАГУЛІНА та Віталія ПЕТРОВСЬКОГО, взяли участь у обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для старшої вікової групи, що проходив на базі дитячого оздоровчого табору «Восход» біля с. Пересипки Путивльської територіальної міської громади. Свої знання та вміння у військовій справі демонстрували юнаки та дівчата з 11 роїв різних населених пунктів Сумщини.

Протягом трьох днів юні джури випробовували себе у залікових змаганнях: «Впоряд», «Фізична підготовка»,«Рятівник», «Стрільба», «Тактична підготовка» «Метання гранати». Приємно, що в таких видах як «Стрільба», «Відун» (змагання з історії України), наша команда здобула треті місця, а в конкурсі «Бівак» (організація наметового табору) – друге.

Вихованці Центру взяли участь в різнопланових заходах виховного та вишкільного характеру: тематичні патріотичні гутірки, вечірні кола, ватра «Знайомство». В загальному заліку посівши 6 загальнокомандне місце, з  позитивними враженнями, повернулися додому.

Життя в наметових умовах, насичене радістю від зустрічей та нових знайомств, впертим суперництвом, боротьбою та перемогами, надовго запам’ятаються нашим учасникам та зігріватимуть душу теплими споминами.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора