Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Про перший день 2020 – 2021 навчального року

Дата: 02.09.2020 10:35
Кількість переглядів: 128

Наперекір пандемії COVID-19 навчальний рік розпочався 1 вересня! Але свято Першого дзвоника цьогоріч не було таким безтурботним, як до пандемії. Не було традиційних лінійок, святкування проводилося в межах кожного класу з використанням нових креативних форм.
         Тему Першого уроку кожен учитель обирав самостійно. 
         У Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 для учнів перших класів проведено інтерактивну гру-квест «Знайомимося зі школою». Першокласники під керівництвом одинадцятикласників розшукували шкільний дзвоник, який «зник» напередодні свята. Учні других-десятих класів зустрічалися в класних кабінетах. Перший урок для них був присвячений правилам безпечного навчання під час карантину. На всіх бажаючих чекала фотозона.

 

 


 
         Урочистою лінійкою розпочали навчальний рік учні та вчителі Білопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 ім. С.М. Гордієнка. Вітальні слова, квіти, кульки… На урочистій частині дозволили бути присутніми батькам, але з дотриманням дистанції та в масках. У зв`язку з карантином для інших членів шкільної родини свято проходило в класах.

 

 




 

День Знань у Білопільському НВК: ЗОШ IIII ступенів - ДНЗ № 3 відбувся з дотриманням санітарних вимог та соціальної дистанції. Святкова лінійка для учнів 1-го та 11-го класів та перші уроки для  2- 4- х та 5-10-х класів були присвячені правилам безпечного навчання під час адаптивного карантину.

 

 

1 вересня діти та педагогічний колектив Білопільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5 ім. А.С. Макаренка розділили хвилюючі моменти свята Знань, обмінялись позитивним зарядом енергії. Учнів 1 та 11 класів запросив на навчання шкільний дзвіночок під час урочистої лінійки. Десятикласники влаштували годину спогадів та планів, тематичний альбом створили дев’ятикласники, у восьмому класі написали листи-подяки вчителям та батькам, які допомагали й були поруч у непростий час дистанційного навчання. Доречними були години здоров’я, а учні 4 класу склали маніфест здоров’я. Фотосесії, відеовізитівки, квести – так креативно, цікаво та змістовно організували свято працівники закладу.

 

 

У Рижівській гімназії проведено перші уроки «Україна – моя Батьківщина», «Добре тому жити, хто вміє дружити», урок-квест «Країна доброти» для учнів молодших класів; «Україна – єдина країна», «Здоров’я – найцінніший скарб», «Україна в умовах пандемії», «Наш 9 першовересень – особливий рік у нових обставинах» та інші для учнів середніх класів. Під час уроків учні писали листи в майбутнє, позитивні слова, виконували різноманітні цікаві завдання.

 

 

У Іскрисківщинській гімназії для учнів перших класів на подвір’ї було організовано святкову лінійку з казковими героями.

 

 

Насичено пройшов День знань у Павлівському НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ. Діти, як завжди, у святковому вбранні та з квітам поспішили до своїх класних кімнат, де вчителі провели перший урок на тему: «Стоп COVID!»

 

 

У центрі міста Білопілля працівниками відділу культури, спорту та туризму виконавчого комітету Білопільської міської ради для учнів було організовано та проведено ряд цікавих та змістовних заходів.


« повернутися

Вхід для адміністратора