Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Круглий стіл

Дата: 29.10.2020 08:39
Кількість переглядів: 128

На базі Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» відбувся віртуальний круглий стіл фахівців ІРЦ спільно з  асистентами вчителя закладів загальної середньої освіти Білопільської об’єднаної територіальної громади, Річківської об’єднаної територіальної громади, Білопільського району на тему «Асистент вчителя в інклюзивному просторі. Алгоритм роботи з документацією на 2020-2021 н.р.»

Розпочала засідання директор Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» Інна МОРГУН, яка у своєму вітальному слові налаштувала присутніх на плідну роботу та позитивні емоції, ознайомила з особливостями посади асистента вчителя в українському законодавстві .

     Учасники круглого столу обговорили «Посадові обов’язки асистента вчителя в інклюзивному класі.» разом з учителем-реабілітологом Наталією АЛЕКСЕНКО.  З останніми новинами в законодавстві  щодо роботи асистента вчителя в умовах дистанційного навчання ознайомила учитель-логопед установи Віта ЛАПЧЕНКО. Питання «Роль асистента вчителя в команді психолого-педагогічного супроводу» підготувала практичний психолог Вікторія РОЖОК. Виступ «Алгоритм роботи з висновком щодо можливостей дитини асистента вчителя» практичного психолога Наталії КІР’ЯНОВОЇ зробив роботу круглого столу насиченою, плідною, змістовною.

На завершення були підняті та обговорені важливі питання щодо документації асистента вчителя та особливості роботи з індивідуальною програмою розвитку.

Дякуємо за участь у роботі всім присутнім засідання!


« повернутися

Вхід для адміністратора