Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

20 Липня, 2023 р., 09:57
Протягом 18-19 липня 2023 р. відбулась дистрибуція продуктових наборів вразливим групам жителів Білопільської  громади.  
01 Червня, 2023 р., 08:16
24 Травня, 2023 р., 13:37
24 травня відбулася нарада керівників закладів освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради. У ході плідного спілкування було розглянуто ряд важливих питань щодо функціонування закладів освіти, особливостей організованого завершення навчального року, роботи зі здобувачами освіти з ООП, обговорено підсумки атестації педагогічних працівників у 2022/2023 н.р. та перспективні завдання атестації на  2023/2024 н.р. Керівники закладів освіти обмінялися думками щодо реорганізації закладів освіти та векторів розвитку й удосконалення освітнього процесу в умовах воєнного стану.
18 Травня, 2023 р., 11:12
19 травня 2022 року вся світова спільнота відзначає свято – День вишиванки, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Вишиванка – це не тільки національне вбрання українців, а й святиня народу, яка несе в собі духовне багатство, мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.
28 Квітня, 2023 р., 09:29
27.04.2023 року на базі відділу освіти, молоді та спорту ВК Білопільської міської ради відбувся тренінг «Розвиток лідерства» у межах програми «Розбудова мирного, демократичного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні – Фаза ІІ» за підтримки Українського Жіночого Фонду. У заході взяли участь практичні психологи та педагоги закладів/установ освіти, активістки груп самодопомоги. З тренеркою Галиною ЦЕЛОВАЛЬНИЧЕНКО присутніми було розглянуто та опрацьовано,  як:  - бути проактивною людиною, тобто сміливо керувати своїм життям;     - ставити собі цілі і розставляти пріоритети; бути відповідальною людиною;   - перестати боятися нового;     - спілкуватись більше, слухати уважніше і активно будувати мережу контактів; - вчитися розуміти інтереси інших людей, думати про них і намагатися в спірних ситуаціях знаходити взаємовигідні рішення;   - вчитись чомусь новому і не забувати пробувати це на практиці. В ході заходу було обговорено питання гендерних стереотипів і їх впливу та наслідків.  Як засвідчили учасниці, «Питання, що обговорювались були актуальні та пізнавальні», «Інформація, отримана в ході заходу дуже цінна та необхідна для застосування у життєвому просторі».

Вхід для адміністратора