Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Перемога «Зірочки» у Всеукраїнському конкурсі «Гратися і не боятися»

Дата: 18.03.2024 10:56
Кількість переглядів: 31

Дітям, як нікому, складно в умовах війни, адже обсяг викликів, переживань і тривоги в цей страшний час зростає в рази. Через свій вік вони не все розуміють, тому беруть приклад із батьків — спостерігають за ними, за їхньою реакцією на ті чи ті події, копіюючи їх поведінку. Тож батьки мають піклуватися також і про себе, пояснювати свої емоції, добирати влучні слова, щоб допомогти дітям  розібратися в ситуації, що відбувається.

 Саме тому працівники дошкілля Білопільської ТГ першочергово вирішують  питання ментального здоров’я  учасників освітнього процесу.

Досвід роботи «Зірочки» (керівник Світлана Васильченко) було представлено на Всеукраїнському  конкурсі  «Гратися і не боятися», який  проведено за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.    

Вихователь групи  "Веселка"  Наталія Сема разом зі своїми вихованцями  стали переможцями  Конкурсу,  організованому Міністерством освіти  та науки України. У якості заохочення вони отримали  розвивальні набори для щоденних занять від UNICEF Ukraine.

Бажаємо миру та  подальших перемог на освітянській ниві.



« повернутися

Вхід для адміністратора