Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Перемога з географії: учениця Білопільської гімназії №3 на першому місці

Дата: 21.01.2024 10:45
Кількість переглядів: 430

Інтелектуальні перегони Всеукраїнських шкільних олімпіад тривають. В умовах війни проведення та участь в різних  змаганнях – це  справжній виклик для небайдужих професіоналів та талановитої молоді. Але наші учні, всупереч труднощам, продовжують здобувати перемоги на конкурсах та олімпіадах.

18 січня 2024 року відбувся у дистанційному форматі ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

Щиро вітаємо ученицю 9 класу Білопільської гімназії № 3 Баню Єлізавєту та її вчителя Рибалку Тетяну Валентинівну із заслуженою перемогою та зайнятим І місцем, а весь  педагогічний та учнівський колективи з поповненням скарбнички  інтелектуальних здобутків в історії гімназії.

Пишаємося талановитою випускницею й щиро бажаємо їй цілеспрямованого руху вперед, невичерпної енергії, досягнення нових життєвих висот та подальших успіхів! Нехай ця перемога стане початком ще більших нових досягнень, а здоров'я, прагнення до знань будуть постійними супутниками.

Щиро дякуємо педагогині-наставниці Тетяні Валентинівні, яка є натхненником та організатором досягнень своєї учениці. Зичимо їй здоров’я та подальшої плідної праці на географічній ниві.

Висловлюємо слова щирої подяки батькам, які виховували таку кмітливу, розумну, відповідальну й талановиту  дитину.

Дякуємо нашим захисникам і мирного неба нам усім!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора