Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Семінар-нарада для заступників керівників навчальних закладів освіти Білопільщини, що відповідають за організацію та навчання дітей з особливими освітніми потребами з питань організації послуги комплексної оцінки розвитку на 2021-2022 н.р.

Дата: 10.02.2021 16:59
Кількість переглядів: 184

10.02.2021 року на платформі Zoom відбувся семінар-нарада для заступників керівників навчальних закладів освіти Білопільщини, що відповідають за організацію та навчання дітей з особливими освітніми потребами з питань організації послуги комплексної оцінки розвитку  на 2021-2022 н.р.

На семінарі були присутні представники закладів освіти Білопільської ОТГ, Річківської ОТГ та Ворожбянської ОТГ.

Даний семінар-нарада вже є традиційним з 2019 року.

Фахівці Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр»  в ході засідання розкрили питання особливостей взаємодії ІРЦ і закладів освіти в умовах ОТГ.

На початку семінару-наради, директор Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» Інна МОРГУН, ознайомила із планом та порядком роботи.

Фахівці установи висвітлили питання змін у законодавстві, ознайомили  з актуальними документами та детально пояснили на що звернути увагу щодо отримання батьками дітей з особливими освітніми потребами послуги комплексної оцінки розвитку у 2021 році.

Було надано основні рекомендації щодо подання заяв на комплексну оцінку розвитку дитини та термінів здійснення даної послуги.

Перед підбиттям підсумків директор установи повідомила про розширення можливостей порталу ІРЦ щодо подання заяв дистанційно батьками та отримання потрібної інформації.

В ході семінару-наради виникали різноманітні питання на які командою ІРЦ були надані відповіді.


« повернутися

Вхід для адміністратора