Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Дошкілля - перша ланка системи освіти в Україні

Дата: 29.09.2024 08:01
Кількість переглядів: 26

Фото без описуІз найменшими учасниками освітнього процесу може працювати тільки людина, яка щиро їх любить, людина з великим благородним серцем і чистою душею. 
Напередодні дня дошкілля в м. Суми було проведено засідання круглого столу «Покращення доступу до дошкільної освіти в Україні», де відзначено переможців  обласних конкурсів, фестивалів.
Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 10.09.2024 № 160- к/з «Про відзначення педагогічних працівників закладів дошкільної освіти області з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля» Грамотою відзначено Ірину Дорошенко, вихователя Білопільського ДНЗ (ясла-садок) «Сонечко» Білопільської міської ради Сумського району Сумської області за високий рівень професійної майстерності, творчий підхід до реалізації державної політики в галузі дошкільної освіти. 
Дипломом за зайняте І місце в обласному етапі фестивалю фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2024 році нагороджено Білопільський ДНЗ (ясла-садок) «Зірочка». Білопільський ДНЗ (ясла-садок) «Сонечко» в цьому ж конкурсі посів ІІІ місце. Вітаємо переможців!
Нехай ваша енергія, шановні колеги, не вичерпується, а оптимізм допоможе реалізувати всі завдання. Творчих успіхів у вашій благородій справі!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора