Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Сильні духом IN-UA

Дата: 25.07.2024 13:00
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

 

Громадська організація «Краєзнавчо-культурне товариство «Д.І.Я» за підтримки Українського культурного фонду з 05 липня до 15 серпня 2024 року буде проводити літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді до 19 років «Сильні духом IN-UA».

Конкурс має інклюзивне спрямування. Основна мета - залучити зростаюче покоління українців до творчості й осмислення важливості долання труднощів на шляху до самореалізації та успіху на основі позитивних життєвих прикладів українців з інвалідністю та постраждалих від війни.

Творчі роботи юних літераторів увійдуть до збірки «Сильні духом». Книга-каталог дитячої творчості буде створена у декількох форматах задля її широкого поширення: видана лімітованим виданням, як e-Book з текстовими, а також діджиталізованими аудіо- та відеоматеріалами, а також у форматі аудіокниги.

Проєкт передбачає одночасно пошук і промоцію талановитих юних особистостей, у тому числі серед дітей та молоді з інвалідністю та/або постраждалих від війни, а також використання процесу творчості для психологічної допомоги українським дітям, підліткам та молоді, які перебувають під час війни у складному емоційному стані.

Положення конкурсу за посиланням: http://surl.li/jhnvhn


« повернутися

Вхід для адміністратора