Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Молодіжний ідеятон

Дата: 21.03.2024 12:56
Кількість переглядів: 14

 

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні та Європейський Союз (ЄС) оголошують набір на участь у молодіжному ідеятоні, який відбудеться 11-12 квітня 2024 року у м.Дніпро.

Пріоритети молодіжного ідеятону у 2024 році:

- сприяти участі молоді у плануванні відновлення та безпосередньо в процесах відновлення в своїх громадах;

- сприяти участі молоді у забезпеченні власної безпеки та безпеки в громадах (наприклад, сприяти організації діалогу й взаємодії з правоохоронними органами та екстреними службами, організації навчальних сесій із протидії та вирішення конфліктів, підтримці психічного здоров'я молодих жінок та чоловіків, підвищенню рівня кібер- та екологічної безпеки, сприянню безпеці в інтернеті тощо);

- сприяти подоланню барʼєрів, що ускладнюють залучення молоді до цих процесів.

Учасниками молодіжного ідеятону можуть стати молодіжні лідери, віком від 18 до 35 років, які мешкають та працюють із молоддю в Дніпропетровській, Закарпатській, Запорізькій, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернівецькій та Чернігівській областях а також осіб, що вимушено покинули Донецьку та Луганську області і наразі перебувають в інших куточках України; мають розуміння проблеми, з якою стикається молодь в громаді, і, за наявності, креативного й оригінального її рішення, що буде реалізовано у формі проєкту; готові вчитися та власноруч долучатися до процесів відновлення вже зараз.

Участь можлива як індивідуально, так і в команді з двох учасників, які втілюватимуть проєкт разом. Кожен/-а з цих двох учасників/-иць повинні відповідати зазначемим вище критеріям профілю учасників. Реєстрація кожного учасника/-ці окремо є обов'язковою.

Прийом заявок триватиме до 24 березня 2024 року.

П’ятдесят учасників/-ць ідеятону буде обрано за результатами перегляду заявок з урахуванням збалансованого обласного представництва, гендерного розподілу та сфери діяльності за майбутнім проєктом. Звертаємо вашу увагу на те, що організатори будуть зв'язуватися лише з обраними учасниками.

Усі витрати – проїзд (у межах встановленого ліміту), проживання та харчування – покриватимуться UNDP. Під час ідеятону будуть дотримані всі заходи безпеки.

За результатами ідеятону учасники зможуть податися на конкурс мініініціатив від UNDP та отримати підтримку на їх утілення в розмірі до 3 000 доларів США. Звертаємо вашу увагу, що UNDP буде підтримано тільки некомерційні ініціативи*.

 

Ознайомитися з інформацією про молодіжний ідеятон та зареєструватися для участі за посиланням:.

https://www.undp.org/uk/ukraine/news/solve-it-yes-ta-undp-vidkryvayut-novyy-nabir-na-molodizhnyy-ideyaton


« повернутися

Вхід для адміністратора