Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Дата: 18.01.2024 14:19
Кількість переглядів: 17

«РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ»! Саме під таким гаслом проходить І етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Білопільському ліцеї №2 імені С.М. Гордієнка. 
У такий складний період життя нашої держави дуже важливо згуртувати учнівську молодь та відволікти від подій, що відбуваються. Саме заняття фізичною культурою й спортом дають можливість тримати тіло та власні думки в тонусі. Неодноразово доведено, що фізична активність зменшує наслідки депресії та тривоги. Тому ми маємо дбати не лише про фізичне здоров’я, а й про ментальне. Також не варто забувати, що фізична активність покращує навички мислення та прийняття рішень, забезпечує здорове зростання й розвиток учнів у цілому.
Під час І етапу команди учнів змагатимуться за право представляти ліцей на наступному етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Відповідно до календаря проведення спортивних заходів відбулися відбіркові змагання з баскетболу серед учнів 6-8 класів 2010-2013 років народження. 
Бажаємо нашим учням перемоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора