Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

«Я — журналіст!»

Дата: 08.12.2023 09:52
Кількість переглядів: 46

 

«Я — журналіст!» — це всеукраїнський конкурс для учнів. Його учасники надсилають твори, фото і відео на теми, які щороку визначають організатори. Проводиться з 2009 року. Свій початок взяв у Рівному, а з 2016 року став всеукраїнським. Цього року відбудеться під гаслом «Нація переможців: розповідаю світові про перемоги українців» і вперше, окрім учнів 8-11 класів, запрошує до участі й школярів 5-7 класів.

 

Засновник конкурсу — наш колега-журналіст Віталій Голубєв, секретар НСЖУ з навчальної діяльності. Конкурс є соціальним проектом, участь у ньому безкоштовна. Багато років проведення конкурсу підтримують Департамент освіти і науки Рівненської обласної військової адміністрації та Національний університет «Острозька академія». У 2022/2023 навчальному році учасниками конкурсу стали 808 дітей з усіх областей України і 13 країн світу. Нагородження переможців відбувається в Національній спілці журналістів України. Роботи переможців і учасників публікують на спеціальному сайті «Я — журналіст!» за посиланням ij.ogo.ua.

 

У 2023/24 навчальному році конкурс стартував 1 листопада. Роботи учасників прийматимуть до 15 лютого, а нагородження переможців відбудеться у квітні 2024 року.

 

Додатково повідомляємо, що електронний варіант Положення розміщений у мережі «Інтернет» за посиланням: https://bit.ly/3F9RQQy


« повернутися

Вхід для адміністратора