Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Участь у Всеукраїнському фестивалі кращих практик «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

Дата: 05.10.2023 11:53
Кількість переглядів: 79

Важливою подією для науковців та практиків дошкілля України став Всеукраїнський фестиваль «Сучасне дошкілля під крилами захисту». Він став справжнім дійством, калейдоскопом сучасних досвідів та інноваційних практик імплементації Базового компонента дошкільної освіти. Захід було організовано за ініціативи  Міністерства освіти і науки України, Українського інституту розвитку освіти.

 Для участі у Фестивалі було зареєстровано 391 авторську роботу за 15 номінаціями. За кожною номінацією, відповідно до критеріїв оцінювання конкурсних матеріалів Фестивалю, було визначено 75 найкращих робіт педагогів України. У номінації  «Сучасні якісні практики реалізації змісту освітнього напряму «Особистість дитини» рухова та здоров’язбережувальна компетентність (інваріантний складник) БКДО» призентувала матеріали наша колега – Тетяна Опанасенко, інструктор із фізичної культури Білопільського ДНЗ (ясла-садка) «Зірочка» (керівник закладу Світлана Васильченко) Білопільської міської ради. Тетяна Русланівна представила напрацювання з досвіду роботи: «Використання степ-платформ для організації рухової активності дітей дошкільного віку», які увійшли до трійки переможців.

 Тетяну Опанасенко нагороджено дипломом переможця ІІІ ступеня Всеукраїнського фестивалю кращих практик «Сучасне дошкілля  під крилами захисту».  

          Щиро вітаємо дипломанта Фестивалю і бажаємо подальших перемог на освітньому фронті!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора