Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Спортивний Олімп Білопільщини

Дата: 21.09.2023 14:10
Кількість переглядів: 131

                “Фантастичний виступ української збірної на Іграх Нескорених! Рекордний медальний урожай! Ви всі – наші герої, вами пишається вся країна. 34 медалі – це просто неймовірний результат. Ви не тільки перемогли, а й показали світу, що українці – нескорені та непереможні”, – такими словами вітала спортсменів міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

         Серед спортсменів-героїв – наш земляк Микола Заріцький, ветеран ЗСУ, вихованець Білопільської дитячо-юнацької спортивної школи імені Юрія Білонога, шестикратний чемпіон України з легкої атлетики. На Іграх Нескорених, що відбувалися в Дюссельдорфі (Німеччина), він гідно представив Білопілля, укотре довівши, що спортсмени  Білопільщини – одні з найсильніших в Україні.  Під керівництвом тренера Руслана Лазоркіна Микола чотирма спортивними нагородами поповнив свою скарбничку медалей.

         За особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, незламність духу, особистий внесок у розвиток фізкультури та спорту, формування позитивного іміджу Білопільської міської територіальної громади Миколі Заріцькому вручено відзнаку «Почесний громадянин Білопільської міської територіальної громади».

         За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Білопільської громади було відзначено й Руслана Лазоркіна, старшого тренера-викладача Білопільської дитячо-юнацької спортивної школи імені Юрія Білонога.



« повернутися

Вхід для адміністратора