Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

ЖИТЕЛІ БІЛОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ПРОДУКТОВІ НАБОРИ

Дата: 20.07.2023 09:57
Кількість переглядів: 34

Протягом 18-19 липня 2023 р. відбулась дистрибуція продуктових наборів вразливим групам жителів Білопільської  громади.  

Мета дистрибуції - забезпечення базових потреб у продуктах харчування незахищених верств населення Білопільської  територіальної громади. 196 домогосподарств, члени яких перебувають у вразливій життєвій ситуації (загалом близько 492 особи), отримали продуктові набори. Це дозволило не лише забезпечити базові потреби  сімей, а й мінімізувати ризики для здоров’я в складних умовах життя. Білопільська  громада розташована біля кордону з росією та піддається регулярним артилерійським та ракетним обстрілам, особливо прикордонні населені пункти. Постійні обстріли позбавляють жителів можливості сходити до магазину за продуктами, а в деяких населених пунктах магазини зруйновані та не функціонують.  У більшості випадків люди не мають можливості залишити свої поселення (не мають родичів, до яких можна переїхати, їм бракує фінансів для закупівлі продуктів харчування, вони не завжди можуть звернутися за допомогою через поганий мобільний зв’язок).

Дистрибуція відбулась у межах проєкту 64FDG («Проєкт») у рамках «Addressing the immediate multi-sectoral humanitarian needs of IDPs and conflict-affected populations inside Ukraine», від acted, що фінансується USAID's Bureau for Humanitarian. Проєкт реалізовано ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини». 

Велика вдячність за гуманітарну допомогу всім причетним.

Гуманітарна допомога є проявом солідарності та співпереживання, який допомагає підтримувати гуманістичні цінності та надію на краще майбутнє.



« повернутися

Вхід для адміністратора