Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Нарада керівників закладів освіти Білопільської ТГ

Дата: 01.03.2023 13:50
Кількість переглядів: 85

Сьогодні, 1 березня, відбулася нарада керівників закладів освіти Білопільської громади.
Основною метою зустрічі було обговорення питань, пов’язаних із навчанням у закладах освіти, створенням безпечного освітнього середовища, підвищення якості освіти. Було обговорено плани на майбутнє, а також спробували знайти рішення наявних проблем.
У ході наради проаналізували різні інноваційні підходи до навчання, які можуть сприяти підвищенню якості освіти в громаді, наголосили на необхідності посилення роботи психологічної служби. Спільно з інспектором ювенальної превенції Тесленко Є.Є. обговорили проблемні питання молодіжних субкультур, кібербезпеки, участі учнів у різноманітних онлайн-квестах, профілактики правопорушень. 
Також було обговорено питання щодо фінансового забезпечення закладів освіти, обліку здобувачів освіти, роботи з соціально вразливими категоріями учасників освітнього процесу, атестації педагогічних працівників. Директори обмінялися досвідом та порадами щодо облаштування кабінетів безпеки та функціонування штабів безпеки в закладах. Не оминули увагою й питання посилення співпраці з батьками, тісної комунікації всіх учасників освітнього процесу в ході дистанційного навчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора