Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Міжнародний освітній проєкт

Дата: 22.02.2023 09:20
Кількість переглядів: 50

 

ЗАПРОШУЄМО ЗАКЛАДИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ДО УЧАСТІ У МІЖНАРОДНОМУ ПРОЄКТІ

 

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України як партнер Католицького університету імені Іоанна Павла ІІ у м. Люблін (Республіка Польща) запрошує заклади загальної середньої освіти до участі в міжнародному освітньому проєкті.

Мета ‑ створення інтернаціональної команди закладів загальної середньої освіти, робота якої спрямована на впровадження концепції аксіологічної освіти та виховання, що ґрунтується на цінностях практики функціонування школи у сільській місцевості та розрахована на обмін досвідом у сфері сільського господарства.

Цей проєкт започаткований кафедрою публічного управління і проєктного менеджменту; кафедрою економіки, підприємництва та менеджменту; кафедрою педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Координатори проєкту – кандидат педагогічних наук, доцент, професор. кафедри публічного управління і проєктного менеджменту Оксана Дубініна; завідувач кафедри економіки, підприємництва та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Бурлаєнко; завідувач кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти, доктор педагогічних наук, професор Ірина Сіданіч.

Кожна школа-учасник отримає від кафедри Католицького університету імені Іоанна Павла ІІ у м. Люблін методичні матеріали. Для директорів та вчителів шкіл кафедри ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (м. Київ, Україна) та Католицький університет імені Іоанна Павла ІІ у м. Люблін (Республіка Польща) проведуть дидактичний семінар (онлайн), метою якого буде надання змістовної підтримки вчителям, школам й створення можливості для обміну інноваційним досвідом.

Найцікавіші напрацювання вчителів будуть опубліковані в електронному вигляді на сайті кафедри, а за можливістю – і книжковим виданням. Кожен учасник отримає сертифікат про участь у семінарі з переліком набутих компетентностей.

Просимо надсилати заявки відповідно до зразка щодо участі у проєкті до 28 лютого 2023 р. на електронні пошти  кординаторів:

o_dybinina@ukr.net Оксана Дубініна

tburlaenko@ukr.net Тетяна Бурлаєнко

2363395@ukr.net Ірина Сіданіч

Запропоновані проєкти Анкета інтернаціональної команди

 


« повернутися

Вхід для адміністратора