Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Дошкілля Сумщини з Україною в серці

Дата: 09.11.2022 13:13
Кількість переглядів: 110

   08 листопада в Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Обласного дня дошкілля "Дошкілля Сумщини з Україною в серці".
   Серед нагороджених почесними грамотами та подяками були працівники закладів дошкільної освіти Білопільської міської ради Литвиненко Олена Геннадіївна, вихователь Білопільського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» та Матюха Світлана Миколаївна, практичний психолог Білопільського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Зірочка».
   "Хоч сьогодні ми відзначили почесними грамотами і подяками лише невеличку частину з вас, знайте – ви всі герої, друзі і помічники малечі, світочі дитячих душ", - у своїй вітальній промові наголосила заступник голови Сумської обласної державної адміністрації – керівник обласної військової адміністрації Олена БОЙКО.
   Зичимо й надалі гідно виконувати вкрай важливу для розвитку дошкільної освіти місію у вихованні підростаючого покоління, у серцях яких живе любов до Дитини. Це надзвичайно важливо саме зараз, коли перед нами постало завдання захистити та зберегти світле майбутнє нашої держави.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора