Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Шановні освітяни, учні та батьки!

Дата: 01.09.2022 08:56
Кількість переглядів: 187

         Відділ освіти, молоді та спорту ВК Білопільської міської ради та КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Білопільської міської ради щиро вітають вас із Днем знань – усенародним святом мудрості, доброти, натхнення та відкриттів!

         Цьогоріч він буде незвичним для нас, так як розпочинається в умовах воєнного стану та повномасштабного вторгнення російської федерації.

         Початок нового освітянського року традиційно став святом, що символізує прагнення кожного громадянина досягти вершин знань,  гармонійного розвитку особистості.

         Освіта й наука невпинно розвиваються, і кожен із нас все глибше усвідомлює пріоритетність освіти як визначального чинника суспільного розвитку, а отримання знань стає невід’ємною частиною життя кожної людини.

         Наша країна потребує освічених, високоморальних, патріотичних і духовно багатих особистостей. Від цього значною мірою залежить утвердження України у світовому співтоваристві як держави з високим рівнем морального розвитку, демократії та правосвідомості.

         Дорогі учні, нехай кожен день навчального року приносить вам незабутні враження, нові відкриття та пізнання світу. Нехай здійсняться мрії та сподівання ваших батьків, які хочуть бачити вас успішними, розумними, мудрими та вихованими.

         Висловлюємо глибоку повагу працівникам освіти які, безперечно, заслуговують на слова найщирішої та найвищої подяки за велику працю і щедрий талант передавати свої знання і неоціненний практичний досвід молодому поколінню.

         Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним і несе добрий настрій у кожен заклад освіти, кожну родину! А навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, педагогів надихне успіхами вихованців.

         Бажаємо щоб цей рік приніс нам мирне небо і віру в добро, реалізацію творчих намірів та життєвих планів, додав сили, натхнення.

         Успішного всім навчального року, міцного здоров’я, щастя й наполегливості в досягненні поставленої мети!

         Шукайте,  відкривайте, пізнавайте, щоб спільно будувати нову, сильну, непереможну Україну!

 

Віта МАТВІЄНКО

Начальник відділу освіти, молоді та спорту ВК Білопільської міської ради

Олена Євтушенко

Директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Білопільської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора