Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Проект "AdvoCamp"

Дата: 11.06.2021 15:36
Кількість переглядів: 91

Громадська організація "Простір рівних можливостей" запрошує команди молодих активістів від 18 років з Вашої громади взяти участь у проекті "AdvoCamp" - освітньо-практичний курс участі та адвокації, який реалізовується нашою організацією за фінансової підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Сумської ОДА, Управління молоді та спорту Сумської ОДА, а також за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

Проект передбачає 6-денний тренінг, який буде проходити з 06 по 11 липня 2021 року в наметовому містечку Миропільської ОТГ. Організатори забезпечують: трансфер Суми-локація-Суми, харчування, намети, спальники, карімати, посуд, а найголовніше - круту програму та тренерів всеукраїнського рівня. Учасники дізнаються про участь молоді, її форми,  що таке адвокація, алгоритм адвокаційної кампанії, хто такі стейкхолдери, партнери і мішені в адвокаційних кампаніях та багато іншого. Власний внесок від учасника - 300,00грн.

Після табору з активістами продовжиться робота у форматі менторства та допомога у проведення адвокаційних кампаній на місцях.

Реєстрація: https://cutt.ly/Snj4ZFt  до 20.06.2021р.

Тел. для довідок: 066 529 54 97 - Юлія Гукаленко

Чекаємо на учасників


« повернутися

Вхід для адміністратора