Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Підсумовано результати обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Моральний вчинок”

Дата: 07.12.2020 15:06
Кількість переглядів: 258

    Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 02.12.2020 № 493-ОД визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу школярських та студентських проєктів «Моральний вчинок», ініційованого Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація українських правників» спільно з Представництвом Української федерації Америки в Україні. На конкурс було направлено 60 робіт від закладів загальної середньої освіти.

     Від закладів загальної середньої освіти Білопільської міської ради для участі в обласному етапі конкурсу було направлено матеріали Білопільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5 ім. А.С. Макаренка, що презентували діяльність школи з національно-патріотичного та  екологічного виховання учнівської молоді. І хоча призового місця вони не посіли, це не зменшує значущості роботи педагогічного та учнівського колективів закладу в цих напрямках.

 

 

 

Конкурсні матеріали Білопільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5 ім. А.С. Макаренка можна переглянути за посиланням: ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ


« повернутися

Вхід для адміністратора