Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Знайомтеся з освітнім краудфандингом!

Дата: 26.05.2021 14:42
Кількість переглядів: 92


 

GoFundEd — перша і єдина в Україні краудфандингова платформа, яка спеціалізується на підтримці освітніх ініціатив. Ми надаємо шкільним командам менторську підтримку та супровід у впровадженні проєктів у школах, навчаємо співпраці, комунікації та прозорому фандрейзингу. За 5 років на платформі опубліковано 185 шкільних проєктів та залучено майже 5 млн грн на їх фінансування.

У нашому новому відео, розробленому спільно з NEED Necessary Education, ми розповідаємо, як і для чого працює освітній спільнокошт. Познайомте своїх колег, друзів та знайомих з GoFundEd у три кроки:

  •  поширте короткий відеоролик GoF у соцмережах і зігрійте нас своєю вподобайкою та коментарем, ловіть посилання на відео у Facebook та Instagram;

 

  •  підтримайте учнівську ідею на платформі своїм внеском: навіть 10 гривень можуть допомогти у здійсненні освітньої мрії;

 

  • станьте щомісячним доброчинцем — кожного місяця з вашої карти буде зніматись фіксована сума, яку ви можете самостійно встановити, та далі вона буде розподілятись за наявними проєктами.


Детальніше за посиланням. Якщо ви маєте ідею та теж бажаєте висвітлити свій проєкт на платформі, переходьте за посиланням, ми детально розповіли про процес подачі проєкту.

Освіта наша суперсила!
 


« повернутися

Вхід для адміністратора