Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

«Мій світ психології»

Дата: 20.05.2021 14:30
Кількість переглядів: 201

     Щороку упродовж лютого-квітня в закладах загальної середньої освіти області реалізується дистанційний проєкт «Мій світ психології». Його метою є підвищення мотивації учнів до саморозвитку, самопізнання, підвищення рівня їх психологічної культури.

      Цього року проєкт реалізовувався у 2 етапи: І етап – з 26 лютого до 14 березня  2021 року; ІІ етап – із 16 березня до 10 квітня 2021 року. До участі в проєкті зареєструвалося 290 учнів із 40 сільських, селищних, міських територіальних громад.  На першому етапі учням необхідно було надати відповіді на тестові завдання з теми «Емоції та почуття», на другому – створити дорожню карту емоційного розвитку особистості, починаючи з дошкільного віку та закінчуючи старшим підлітковим віком.

     За результатами участі у двох етапах проєкту учениці Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Білопільської міської ради Трачук Ірина, Стеценко Софія, Щербаченко Дар’я стали переможцями та відзначені дипломами. Щиро вітаємо дівчат з перемогою! Зичимо їм подальших успіхів, віри в себе та неодноразових феєричних перемог!

 

Трачук Ірина

 

Стеценко Софія

 

Щербаченко Дар'я


« повернутися

Вхід для адміністратора