Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Онлайн-концерт “Співанкограй онлайн”

Дата: 10.12.2020 14:23
Кількість переглядів: 88

 

Вітаємо, шановні освітяни!

 

Раді запросити вас до співпраці та розповісти про "Співанкограй" -  проєкт, в якому українські музиканти та продюсери об'єдналися заради створення нової пісенної збірки до дитячих свят! 

26 грудня 2020 року о 16:00 наша команда проведе презентаційний онлайн-концерт “Співанкограй онлайн” на Всеукраїнській стрімінговій платформі Ukrainian Main Stream.

Будемо щиро вдячні вам за інформаційну підтримку у вигляді розсилки запрошення до відвідування онлайн-концерту для вчителів, творчих керівників шкільних, позашкільних колективів та учнів з батьками. 

 

Треба буде просто увійти за посиланням  26.12.20 о 16:00 й підтримати проєкт і виконавців власною присутністю! 

Лінк для відвідання онлайн-концерту: https://www.facebook.com/events/1139064366549068/


Про проєкт “Співанкограй”

 

“Співанкограй” - це альбом дитячих пісень, створений за підтримки Українського культурного фонду, пісні та музика майже до кожного свята, яке відзначають у школах і дитсадках! 

Всі пісні доступні для вільного безкоштовного завантаження на сайті, де також можна скачати: тексти пісень, фонограми - «мінусівки» та ноти.

Юні учасниці київського вокально-хореографічного ансамблю «Зернятко» спільно з зірками українського шоу-бізнесу виконали десять композицій до Різдва, Свята Миколая, Дня захисника Вітчизни, Дня Матері, Дня вчителя, Нового року, Свята весни та інших свят. 

Проєкт гаряче підтримали та взяли у ньому участь, заспівавши разом з дітьми, Наталія Могилевська та Соня Сотник, Катя Chilly та Тоня Матвієнко, Віктор Бронюк з гурту «ТІК» та Іван Леньо з гурту «Kozak System», Анна Заклецька (гурт "Врода"), Марія Бурмака, Олександр Павлік (гурт «Pavlik Overdrive») та Оля Цибульська. 

Автор пісень та музики, один з ідеологів проєкту, український поет і композитор Борис Таршис, запис здійснив саундпродюсер Валерій Лихачов на київських студіях AV Sound та Foxx Studios.

30 серпня 2020 року альбом був завантажений у загальний доступ на сайті http://spivankogray.com

Тож, запрошуємо всіх, кому цікава сучасна українська дитяча пісня, стати глядачами концерту, скористатися надбаннями проєкту та створювати нові творчі номери та вистави під сучасні, мелодійні та ритмічні українські пісні!

 

З повагою, 

команда проекту "Співанкограй"

 

« повернутися

Вхід для адміністратора