Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек - 2020

Дата: 04.11.2020 14:01
Кількість переглядів: 117

У жовтні заклади загальної середньої освіти Білопільської міської ради долучилися до проведення заходів у рамках Усеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходив під загальним гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів».

Метою проведених заходів було підвищення рівня екологічної освіти і виховання учнів, формування в них глибоких переконань у необхідності природоохоронної діяльності, екологічного стилю мислення.

У Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 1 було оформлено книжкову виставку «У світі дивовижної природи», проведено бібліотечний урок «Екологія. Книга. Бібліотека», конкурс малюнків «Довкілля і я», гру-квест «Подорож у природу».

Для учнів Білопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 ім. С.М. Гордієнка проведено вікторину «Вода – джерело життя на планеті», інтерактивну бесіду «Правила поведінки на природі», екологічну годину «Любити природу – любити Батьківщину»; оформлено книжкову виставку «Пригоди в зеленому царстві».

У Білопільському НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ № 3 оформлено книжкову виставку-діалог «Літературні герої за екологію», проведено благодійну акцію «Подаруй книгу шкільній бібліотеці», годину екології «Сторінками Червоної Книги», вернісаж дитячих малюнків «Бринить природи мова кольорова», фото вернісаж «Земля радіє від краси».

У Білопільському НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ № 4 проведено онлайн-конкурс читців, віртуальні екскурсії до Національної бібліотеки та до музею Природи,  онлайн-вікторину «Знай, люби, бережи»; оформлено  виставку «Тема екології в художній літературі»; організовано конкурси малюнків «Бережімо свою планету!» та світлин «Осінні барви».  Проведено зустріч педагогічного колективу з поетесою, випускницею школи, Катериною Рудь.

У Білопільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5 ім.А.С. Макаренка створено тематичну виставку «Дивосвіт рідної природи», проведено екологічну годину «Ми – друзі природи», організовано демонстрацію відеороликів на екологічну тематику.

    У Павлівському НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів ДНЗ проведено конкурси читців поезії про природу та малюнків "Екологія: змінюватися, щоб жити"; екологічну гру-квест "Світ в твоїх руках", майстерклас "Подаруй підручнику еко-закладку" та акцію "Друге життя сміття".


« повернутися

Вхід для адміністратора