Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

МИ ДЯКУЄМО! МИ ПАМ'ЯТАЄМО!

Дата: 07.05.2021 13:07
Кількість переглядів: 149

   

     Відповідно до рекомендацій МОН України у закладах освіти Білопільської громади протягом травня будуть проведені заходи з нагоди 76-ї річниці Перемоги над гітлерівськими загарбниками. Фотозвіт про проведені заходи розпочинає Білопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. С.М.Гордієнка.

 

"МИ ДЯКУЄМО! МИ ПАМ'ЯТАЄМО!"

     Під таким девізом було проведено ряд заходів з нагоди Дня пам'яті та примирення, Дня перемоги: дистанційні уроки звитяги «Це треба живим», «Доба пам'яті», «Ми пам'ятаємо»,  «І.О. Кондратенко. Його подвиг  – безсмертний», організовано виставку малюнків «Весняна радість миру й перемоги». Для учнів 1-4 класів було проведено уроки миру «День пам'яті та примирення», «Пам'ятаємо, перемагаємо!»,  уроки звитяги «Через десятиліття над Україною нависла хмара війни. Пам'ятаймо й подвиги героїв сьогодення», «Крокуємо до Перемоги. Пам'ятаємо», «Рокам ніколи пам'яті не стерти», година пам'яті «Діти війни».

     Учні 3-х класів виготовили листівки «Голуби миру, несіть на своїх крилах дитячі вітання для наших захисників» та провели мітинг пам'яті біля меморіальної дошки «І.О. Кондратенко – Маресьєв з Білопільщини. Ми знаємо! Ми пам'ятаємо! Ми будемо вдячні завжди!».

     Також було проведено цикл бібліотечних уроків «Наші герої живуть у наших серцях».

     У Рижівській гімназії здійснено випуск шкільної газети "Мак як символ Дня пам'яті та примирення."; оформлено виставки малюнків "За нашу свободу " та "Мій захисник ".  Проведено акцію "Вітаю тебе, мій захисник" (привітання односельців, учасників АТО). Проведено уроки звитяги "Друга світова війна: український вимір" та " Пам'ятаємо. Перемогаємо"; виховні години "Патріоти-земляки", бесіди "День пам'яті та примирення"


« повернутися

Вхід для адміністратора