Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Оголошення

 
27 Січня, 2022 р., 13:07
Інститут інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України спільно з Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» проводять опитування вчителів з метою оцінки стану ситуації, що склалась на початок 2022 року у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти щодо використання цифрових засобів для здійснення дистанційного та змішаного навчання. Онлайн-опитування спрямоване на виявлення думки освітян щодо готовності ефективного використання онлайн-засобів та інструментів забезпечення дистанційного навчання учнів. Просимо забезпечити в період з 25 січня до 25 лютого 2022 року проведення онлайн-опитування вчителів за покликанням https://tinyurl.com/ybreuofd.
 
21 Січня, 2022 р., 11:55
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ УЧИТЕЛІВ І ВИКЛАДАЧІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ
 
14 Січня, 2022 р., 09:21
Унаслідок масованої хакерської атаки вебсайти низки державних органів тимчасово не працюють. Cпеціалісти займаються відновленням роботи ІТ-систем. Для електронного листування з відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради просимо використовувати альтернативну електронну скриньку: osvita_bilop_otg@ukr.net Перепрошуємо за можливі незручності.
 
12 Січня, 2022 р., 09:00
Шановні вчителі! Запрошуємо вас 13 січня 2022 року на черговий МЕТОДИЧНИЙ ДЕНЬ! МЕТОДИЧНА СЛУЖБА видавництва «Ранок» цінує ваш час і допоможе підготуватися до уроків із найближчих тем. Методичний день 13.01 Нагадуємо, що наші зустрічі у МЕТОДИЧНІЙ ВІТАЛЬНІ регулярні. Впродовж навчального року ви маєте можливість отримати реальну допомогу в підготовці уроків з конкретної теми відповідно до календарного плану. Разом із методистами з вами спілкуватимуться автори навчально-методичної літератури, практичні психологи, колеги-вчителі тощо. Тему та час проведення, а також посилання на трансляцію ви знайдете в розкладі. Приєднавшись до профільних груп МЕТОДИЧНОЇ СЛУЖБИ у фейсбуці  та вайбері, ви в будь-який час можете звертатися із запитаннями до методистів і колег, отримувати додаткові матеріали, цікаву та корисну інформацію тощо. І головне: завдяки своєчасній професійній методичній допомозі у вас залишиться більше часу для себе, своїх улюблених справ, творчості або просто для відпочинку. Наша допомога безкоштовна. Долучитися до неї може кожен учитель України. Запрошуємо вас 13 січня 2022 року на МЕТОДИЧНИЙ ДЕНЬ! Реєстрація Розклад 13.01 ПОСИЛАННЯ НА ТРАНСЛЯЦІЇ 13 СІЧНЯ: 14:00–15:00 Початкова школа Інклюзія в початковій школі для педагогів та батьків 
11 Січня, 2022 р., 13:02
Відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1017, та Порядку здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю та проведення заходів відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 04 липня 2016 року № 2643, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 11 липня 2016 року за № 937/29067 (із змінами), Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2022 році.

Вхід для адміністратора