Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Вітання з Днем працівника освіти

Дата: 29.09.2023 11:10
Кількість переглядів: 90

Шановні колеги!

    Щиро вітаємо Вас із професійним святом! Висловлюємо сердечну вдячність за невтомну працю, за талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю! 
    Цьогоріч, коли печаль і гнів не покидають наших сердець, коли обов’язковою умовою відкриття шкіл є наявність бомбосховищ, а частина з Вас змушена працювати далеко від домівки, вітання з нашим професійним святом – Днем працівників освіти – наповнені особливими емоціями. Це і радість за перемоги Збройних Сил України, це й біль душі за втрату наших учнів-захисників, і віра у швидке повернення у стіни навчальних закладів...
    Наша глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.
    Бажаємо Вам Миру в нашій Незламній Країні, міцного здоров’я, енергії та натхнення для реалізації нових творчих планів у професійній діяльності!  Невичерпної наснаги й оптимізму у всіх Ваших справах, добробуту, життєдайної сили, безхмарних та світлих днів!

З повагою 
начальник відділу освіти, молоді та спорту ВК Білопільської міської ради 
Віта МАТВІЄНКО
директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Білопільської міської ради Олена Євтушенко


« повернутися

Вхід для адміністратора