Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Школи можуть отримати грант за популяризацію фізкультури

Дата: 12.11.2020 15:23
Кількість переглядів: 108

Українські школи запрошуються до участі у спортивному челенджі, присвяченому популяризації здорового способу життя та раціонального харчування. Переможці отримають гранти на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій.

Захід буде проведений у рамках реалізації програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

Протягом навчального року відбудеться три челенджі. Перший – фізична активність – триватиме з 16 листопада до 16 грудня 2020 року.

Для участі у ньому школам потрібно ознайомитись із умовами участі у програмі, заповнити заявку, а також розробити і виконувати щотижневий план «здорових» активностей.

Наступні челенджі будуть присвячені раціональному харчуванню та здоровому дизайну і психічному здоров’ю. Школи зможуть взяти участь у челенджі «Ментальне здоров’я» (з 2 лютого до 2 березня 2021 року) та «Здорове харчування» (з 1 квітня до 30 квітня 2021 року).

Наприкінці кожного челенджу буде організовано презентацію здійснених активностей, де визначатимуться переможці. Всього планується обрати 15 шкіл-переможниць.

За результатами реалізації міні-проєктів найактивнішим закладам освіти буде виділено гранти на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій на загальну суму 90 000 гривень.

Реєстрація шкіл триватиме до 15 листопада. Старт програми заплановано на 16 листопада 2020 року.

 

Джерело: https://osvita.ua/school/77428/


« повернутися

Вхід для адміністратора