Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

ЮВІЛЕЙНИЙ ХХ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

Дата: 06.11.2020 08:54
Кількість переглядів: 96

Ювілейний ХХ радіодиктант національної єдності відбудеться 9 листопада 2020 року, у День української писемності та мови, для пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури населення.

Спецпроєкт, організований Національною суспільною телерадіокомпанією України спеціально до події, стартуватиме в студії UA: ПЕРШИЙ, а також в ефірі UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура о 9.00, ведучі в студії розкажуть історію диктанту й дадуть можливість усім охочим підготуватися до написання. Сам же радіодиктант почнеться о 9.15.

До участі можуть приєднатися всі охочі (школярі, студенти, педагоги, представники різних професій).

Час для надсилання готового тексту – астрономічна доба. Текст диктанту оприлюднять на сайті UA: Українське радіо 11 листопада об 11.00.

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio. Після оприлюднення диктанту електронні листи не прийматимуть.

З метою зручності організатори підготували електронну форму для отримання робіт, щоб можна було надіслати диктант за допомогою будь-якого гаджета. Її оприлюднять на сайті Українського радіо 9 листопада.

Усі надіслані роботи перевірить спеціальна фахова комісія. Роботи, написані без помилок, будуть відзначені спеціальними подарунками від партнерів проєкту. Результати оголосять упродовж 1-2 місяців залежно від кількості отриманих листів.

Трансляція відбудеться: радіо UA: Українське радіо, UA: Радіо Культура; телебачення – UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та регіональне суспільне телебачення; інтернет-ютуб-канал та фейсбук-сторінка UA: Українське радіо.

Інформацію підготовлено за матеріалами Першого каналу Українського радіо: http://www.nrcu.gov.ua/news.html?newsID=94437

Джерело: http://www.soippo.edu.ua/index.php/4010-yuvilejnij-khkh-radiodiktant-natsionalnoji-ednosti


« повернутися

Вхід для адміністратора